Framsida

Böcker

 

Drömmarna blir fler och tydligare. Jag befinner mig i tunnlar, på pyramider och andra ställen där vi ska energiarbeta. Många motståndare vill stoppa arbetet med utgrävningarna. Dokument har försvunnit. Ska vi hitta dessa?

Hur hamnade jag här? En vanlig tjej från Sverige. Vad är egentligen min roll i det hela? Kan jag lita på det som kommit i meditationerna? Vad händer egentligen med den negativa energin? Är jag rätt person för att stoppa den?

Vår grupp växer och snart förstår jag vad vi hamnat i. Barnen behöver hjälp och vi klarar oss inte utan barnen.

Från en existerande plats i världen har jag fått min inspiration till denna bok. Den startat med en händelse som utspelar sig för 5000 år sedan. 

Mycket nöje. Här kan du köpa den:

http://widget.publit.com/trastmi-bokhandel_4082/page/1

BOKENS OMSLAG ÄR TAGET PÅ TOPPEN AV SOLPYRAMIDEN. DET SOM SER UT SOM SNÖ ÄR I SJÄLVA VERKET ENERGI SOM FLÖDADE NER ÖVER MIG. NÅGOT VISSTE ATT JAG SKULLE SKRIVA EN BOK OM PLATSEN. TACKSAM!

Pia tittar förvånat på Spegelhuset. Hon får gå in där. Det har hon aldrig fått göra innan. Varför visar sig snart. Hon befinner sig i efterlivet. Med sig har hon guiden Akmie. Av honom får hon olika uppgifter och hon träffar själar som ger henne läkning. Hon blir redo att gå ner till Jorden och arbeta igen. Barnen har fått i uppgift at bygga en labyrint, genom denna kan de transformera sig själva och även saker. Nu handlar det om att koppla upp sig till skölden som ska skicka tillbaka kärlek. Arbetet är stort och hjälp fås av ärkeänglar och andra guider. Spännande fristående fortsättning på boken Uppdraget. http://widget.publit.com/trastmi-bokhandel_4082/page/1

Kursgården

Den tredje boken har arbetsnamnet Kursgården. Handlar om en fyradagars kurs i personlig utveckling. Började skriva en kurs och som om jag gick den. Sen var det kört. En del övningar har jag gjort och flera är helt påhittade. Under kursen går "Pia" i skogen och möter två naturväsen. Dessa visar vad som ska ske efter kursen. Vi har glömt vad som finns i naturen och att vi en gång samarbetade med naturväsen, djur och natur. Om detta handlar del två i boken.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Åsa Olsson | Svar 20.09.2020 21:50

Tack för den recensionen. Nu blev jag väldigt glad och rörd. Kram/Åsa

Lena Jeppsson | Svar 19.09.2020 23:41

Nu har jag läst din bok. Jag blev otroligt berörd av den. Drömde om att jag var med Pia och gruppen vid aktiveringarna. Det är så verkligt för mig fortfarande. Otroligt. Var länge sedan jag blev så berörd av en bok.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.01 | 22:17

Hej Åsa,

En hälsning från långt tillbaka!
Ulrika och Magnus, 1991-1992 i Näsby?
Vi satt och pratade om dig och undrade vart livet fört dig?
Nyfiken?

...
25.08 | 19:21

Tack, vad fint sagt. Kram

...
15.08 | 12:06

Hej du är jätte fin och snäll puss puss

...
21.10 | 18:48

Åsa bok uppdraget är en spännande unik läsupplevelse som tog mig ut till fantasins värld. En bok som verkligen ger en otrolig oförglömlig läsupplevelse.mvh jim

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS