Inkaritualer

Vägen till sig själv, förfäderna och universum är mitt framför näsan på dig. Det gäller att blicken fästes på rätt saker. Munai-Ki är nio olika riter som överförs från mig till dig. När du sedan fått dessa, så kan du överföra till andra. De nio riterna är: 1. Healers rite 2. Bands of powers (ett filter mot negativitet i vardagen) 3. Harmony rites 4. Seers rite 5. Daykeepers rite (Knyter dig an till Moder Jord) 6. Wisdomkeepers rite. 7. Earthkeepers rite. 8. Starkeepers rite. (åldrandet bromsas upp) 9. Creators rite (väcker ljuset inom dig) Det finns mycket mer om varje rit. Detta får du i textform. Inget du behöver lära dig alltså. Jag har även kontakt med en shaman i Peru som gärna tar emot gäster och arbetar med detta. Hur och när detta ska ske, är inget jag planerat för ännu.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.10 | 18:48

Åsa bok uppdraget är en spännande unik läsupplevelse som tog mig ut till fantasins värld. En bok som verkligen ger en otrolig oförglömlig läsupplevelse.mvh jim

...
20.09 | 21:50

Tack för den recensionen. Nu blev jag väldigt glad och rörd. Kram/Åsa

...
19.09 | 23:41

Nu har jag läst din bok. Jag blev otroligt berörd av den. Drömde om att jag var med Pia och gruppen vid aktiveringarna. Det är så verkligt för mig fortfarande. Otroligt. Var länge sedan jag blev så berörd av en bok.

...
24.11 | 19:40

Hej Anita! Tack för att du gillar det jag gör.
Jag har mailat dig. Mvh/Åsa

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS